Küldetésünk

Cégünk fő profilja az egyedi fazonú és egyedi méretezésű kutyaruhák készítése

Webáruházunk 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy a kutyusokra olyan kutyaruhákat készítsünk, amelyek nem csak szépek, nem csak I. osztályú anyagokból készülnek, hanem zavartalan viseletek minden egyes alkalommal a kutyusok számára.

Elveinkhez ihletet egy elkeseredett kutyatulajdonostól kaptunk, aki kedvence számára a sokadik kutyaruhát vásárolta, de az még mindig nem volt jó a kutyusra. Ekkor határoztuk el, hogy mi ezekre a helyzetekre fogunk megoldásokat kínálni, legyen szó egy esős napon a sétáról, vagy a rettentő hidegről, vagy csak simán a cukiságról.

Cégünk fő profilja az egyedi fazonú és egyedi méretezésű kutyaruhák készítése - nem csak kistestű kutyusokra -, valamint az esetleges műtétek után a lábadozást megkönnyítő műtét utáni kutyaruha, ugyancsak egyedi méretben történő készítése. Minden kutyusra a megadott méretek alapján egyedi szabásminta készül, ezzel is garantálva a visszatérő vásárlóink számára a megszokott minőséget.
 
Kutyaruháink az év minden szakaszában megállják a helyüket, beleértve a téli fagyokat, valamint az átmeneti évszakok szeszélyes időjárását is. Az egyedi méretezésnek köszönhetően a gazdik biztosra vehetik, hogy kedvencük jól érzi magát a ruhájában, nem fázik, nem szorítja őt, nem lóg rajta. Nincs az ablakon kidobott pénz, nehezen megemésztett kompromisszum és nincs újabb kutyaruha vásárlás, „hátha az majd jobb lesz” alapon.

Célunk, hogy a kutyatulajdonosok és kedvenceik minden igényét kielégítő kutyaruhákat állítsunk elő, garantálva a jó méretet. Minden fazon kialakításakor elsődleges szempont volt számunkra, hogy kedvencünk komfortérzetét minél magasabb szintre emeljük.
 
Amennyiben kérdése, észrevétele van kérjük írjon az info@kutyaruhazat.hu címre.
 
EVA STYLE Kutyaruházat