A mai napig sokszor, sokan nem tudják hova tenni, ha látnak egy kutyust kutyaruhában - egyáltalán nem látva és értve ennek valódi okait. Pedig a mai kutyatartásnak igenis elengedhetetlen része a kutyaruha és egyéb kiegészítők, amelyekkel javíthatjuk kedvencünk közérzetét.

Régebben a kutyusok jellemzően a kertben éltek télen és nyáron egyaránt, azonban mára ezek a kis szeretetbombák igazi családtagokká váltak és ezzel együtt sokkal közelebb kerültek a gazdik szívéhez - ők lettek a szőrös gyerekek. A meghitt családi pillanatokban ott vannak mellettünk, együtt kirándulunk, sportolunk, vagy éppen csak pihenünk és nézzük a TV-t, de esti alvásoknál is közvetlen közelünkben vannak. Ez a kapcsolat gazdi és kutyus között mára annyira erős lett, hogy minden kényelmet és kényeztetést szeretnénk számunkra is biztosítani.

És akkor itt jön a képbe sok más dolog mellett a kutyaruha is...

Kutyaruhát több okból vehetünk kedvencünknek, megvédjük őt az időjárás viszontagságaitól, megóvjuk a sártól kosztól és az ezzel együtt járól gyakori fürdéstől. Télen rövidebb szőrű kedvenceink - legyen szó kicsikről és nagyokról egyaránt - meleg kutyaruhába öltöztetve garantáltan nem fognak fázni a leghidegebb napokon sem. Fontos, hogy ezek a meleg ruhák azonban kellő kényelmet is adjanak, hiszen a kényelmetlen kutyaruhával nem érjük a el célunkat, kutyusunknak nem lesz öröm benne sétálni, ezzel pedig a legérdekesebb napi programját tudjuk elrontani. Ebben az EVA Style Kutyaruházat óriási segítséget tud nyújtani, hiszen nálunk minden kutyaruha a kutyus saját méretei alapján készül el, ezzel biztosítva a maximális kényelmet és a boldog sétákat. 

Nagyobb szőrú, erősebb bundával rendelkező kutyusoknál is komoly előnyöket hordozaht egy jólmegválasztott kutyaruha. Ők ugye kevésbé fázósak, viszont abban biztosan egyet értünk, hogy az esőben sétálni kevés kutyus szeret, ráadásul a séta után a kedvencünk elázott bundájával rengeteg feladat is adódik. Esetükben tökéletes választás minden olyan kutyaruha, ami nem bélelet, viszont vízhatlan anyagból készült. Gondjuk csak el, ezzel mennyit könnyítünk kedvencünk és saját éleltünkön - nem lesz a bundája erősen vízes, koszos. Időhiányos napjainkban ezzel nem csak kutyusunknak tettünk jót, de még magunknak is spóroltunk egy kis időt.

Az EVA Style Kutyaruházat webshopjában kivétel nélkül minden kutyaruha a kutyus méretei alapján, a gazdi által válaszott színekben  készül, kivétel nélkül tartós I.osztályú anyagokból. Közel 15 éves tapasztatlattal és megannyi elégedett gazdival és kutyussal a hátunk mögött büszlén mondhatjuk, hogy kutyaruháink praktikusak (könnyen feladhatók), kényelmesek, divatosak és az ígért funkciókat is betöltik.

Ha nálunk vásárolod meg a kedvenced számára megfelelő kutyaruhát nem kell abban kételkedned, hogy azt kapod, amire számítottál!