Nem egyszerű a családnak, amikor a kis kedvencet a műtőasztalra kell elvinni, legyen szó akármilyen kicsi beavatkozásról is. Kutyusunkat nem tudjuk felkészíteni arra, hogy mi történik vele, Ő egyszerűen csak bízik bennünk, hogy mindent okkal teszünk. Feltétlen bizalmával élve a gazdi mindig a igyekszik a legjobb döntést meghozni, azonban ezzel együtt egy esetleges műtéti beavatkozás kutyusunknak stresszel jár.

A beavatkozást követően kutyus és gazdi egyaránt egy dolgot vár... a gyors felépülést és újra az önfeledt napokat. És hogy miben tudjuk mi, gazdik ebben tovább támogatni szeretett kedvencünket? Webáruházunkban több megoldás is elérhető, különböző problémákra.

Fontos, hogy egy beavatkozás után a seb tiszta maradjon, a kutyus még véletlen se bátsa, esetleg felszakítsa, ezzel is lassítva a gyógyulást. Műtét utáni kutyaruhánk a rendkívül kényelmetlen töltcséreket kiváltva segítenek ebben gazdinak és kutyusnak egyaránt. 

Másik tölcsért helyettesítő megoldásunk a Műtét utáni nyakmerevítő, ami pont annyira korlátozza kedvencünket, amennyire szükséges, a tölcsérhez képest sokkal komfortosabb viselet.

Komolyabb beavatkozás után használható a Műtét utáni hasi kutyahámunk, valamint a Rehabilitációs kutyahámunk.

Alapelvünk, hogy rendeléseinknél kiemelt figyelmet és ezzel együtt minden esetben elsőbbséget igényelnek és kapnak is a műtét utáni lábadozásokat segítő termékeink legyártása és kézbesítése. Ezzel is szeretnénk azon alapelvünkhöz hűek maradni, hogy termékeinkkel ott segítsünk, ahol a legnagyobb szükség van rá!

 

Néhány visszajelzés, amelyet rólunk mondtak:

"A csípődiszpláziás kutyusomnak speciális emelőhámot készített Éva.Nagyon kedves,precíz és megbízható.Nélküle nem tudnánk megoldani a napi sétákat.Köszönjük,hogy megoldotta a mindennapi nehézségeket.Igazán kreatív, egyedi és utánozhatatlan."

"Archy átesett az ivartalanításon, leszedték a farkaskörmét, és szivféreg szűrése is volt ???? Nagyon ügyesen és jól viselt mindent! Gyors gyógyulást ❤️ Nagyon szépen köszönjük a műtét utáni ruhát az EVA Style Kutyaruházatnak!"

"Hála az EVA Style Kutyaruházat csodásan kreatív műtét utáni rucijának, Zoé kutyám stresszmentesen lábadozhat. Különösen azoknak a gazdiknak ajánlom, ahol több kutyus is van, hiszen a tölcsér a kutyatesókat nem tartja távol ????????"

"Kedves Eva!!!! Eloszor is koszonom kedvesseget,koszonjuk hogy SOS -ben a ruhat megkaptuk, gyogyulasunkat ezzel biztositva!!!! Mindenkinek csak ajanlani fogom onoket!!!!! Koszonom Boxika neveben is!!! Szuper lett!!!!!"

"Csak ajanlani tudom! Szuper mutet utani hamot kapott a kutyusom megadott meretek alapjan keszitve. Korrekt kommunikacio, GYORS ES SZEP munka; igazan halas vagyok Evanak igy ismeretlenul is. Sokat segit a ham a kutyusnak es igy nekem is Koszonom!"

"Imádom!  Amikor lábadoztam is EVA Style Kutyaruházat készítette nekem méretre a lábadozáshoz szükséges felszerelést.Szívből ajánlom !"